Hey! This is me!

Jag satt precis och kollade igenom lite kommentarer. Det är verkligen en blandad samling. Bland alla fina och tårframkallande ord finns högar av snuskiga, fullständigt vidriga kommentarer.

Tjejer brukar säga att jag får skylla mej själv att jag får sånt. Jag brukar säga att dom är jävligt dumma som säger något så korkat.
Genom att säga det säger man inte bara emot det hela "Jag ska kunna gå naken genom stan utan att bli våldtagen", utan man säger också att man inte ska kunna vara sej själv över huvud taget. Ska man behöva finna sej i att få vulgära kommentarer på grund av att man är på ett visst sätt?

Jag tycker att dom tjejerna som säger det ska ta och tänka ett varv till. Här predikas det överallt ta mej tusan varena jäkla dag, om att man ska kunna göra vad man vill, se ut som man vill, säga som man vill och över allt sanckas det om att man hatar skitsnack, internetmobbing och könsdiskriminering. Tja, eftersom det fortfarande förekommer i stora mängder är det antagligen en jävla massa folk som snackar utan att kunna stå för det.

Jag brukar säga att tjejer som attackerar mej med att jag får skylla mej själv som får äckliga snubbar över mej här på bloggen, är avundsjuka på att dom inte är likna öppna som mej, avundsjuka på att dom själva inte skulle hantera det lika bra som jag gör och avundsjuka på att dom inte själva vågar ta upp vissa ämnen i kombination med bilder på sej själva. Dessutom säger jag med utropstecken att dom inte är speciellt pålästa.
Om det är något som gör mej förbannad så är det folk som yttar sej om mej utan att ha läst en enda rad i min blogg eller sagt en enda mening till mej.
Man ska aldrig säga att skit om någon förrän man faktiskt vet vad man snackar om. Människor är inga saker. Saker kan man spekulera kring utan att det kan bli jävligt fel. Att spekulera om en människa är att slänga ut sej själv på jävligt hal is och dessutom riskera att skada någon bara för att..
Det är så jävla onödigt.

Jag kan inte rå för att jag vågar stå upp och säga: Hey! This is me!
Jag kan inte rå för att jag vågar underhålla, även om det är en jävligt hård business och jag inte rå för att ingen av er där ute har lyckats knäcka mej hittills, även om ni försökt till ert yttersta.

Det går inte att knäcka någon som vet vart man har sej själv. Exakt så känns det att vara en jävligt cool människa, och era kommentarer kommer aldrig att kunna ändra på det men jag uppskattar att ni är exakt lika envisa som mej - Det innebär att jag har lärt er något under mina 5 år i alla fall.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

Hej, fin blogg du har, ville bara säga att du kunde checka min nya blogg. och säga vad du tycker !

tack <3

2012-05-30 @ 18:10:09
URL: http://fotografiavemma.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0