Torsdag

Hej

Jag har haft en såndär vidrig natt igen, en sån man verkligen får för många av ganska snabbt. Först och främst kom hostan så fort jag la mej. Det där måste vara en av livets många ironier - att man är sjuk på dagen och så fort man ska sova kommer hostan, bara för att man ska må lite sämre och inte bli frisk så fort.
Efter att tillslut ha somnat efter total utmattning sov jag ju knappast djupt och det förklarar hur jag vaknade så lätt när chefen ringde klockan 12 och ville att jag skulle komma in och jobba. Min första tanke: Nooooooooooo! !!
Men med alla rakblad i halsen var det knappast lätt att få fram.
Jag sov en halvtimme till och sen gick jag upp, bara för att inse att jag behövde en låååååång dusch, ett spa, ett solarium och massa vitaminer. Hungrig var jag dessutom.

När jag som bäst stod och drog i mitt ansikte och funderade på vad av allt som behövdes åtgärdas jag skulle börja med, ringde telefonen igen. För första gången i mitt liv besvarades mina böner, det var chefen som sa att han hade sagt fel och att jag inte behövde komma och jobba. Gash vilken lycka. Även om jag tog mej upp för att jobba och få in lite extra cash, känns det grymt att jag kommer lägga ännu en dag i min sköna soffa - och det mina vänner, det behöver man inga pengar till.

Ha en grym torsdag folket


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0