Tisdag

Nu är klockan strax 8 och jag är trött igen.. typ.. nästan i alla fall. För att försöka vrida dygnet lite åt rätt håll tänkte jag försöka sova om en stund. För mej är det ju egentligen måndag idag, så för att få ut så mycket tid som möjligt borde jag väl sova så få timmar som möjligt.

Om några timmar ska jag försöka ta mej till träningen. Jag hoppas att jag är tillräckligt frisk för att träna, men det märker man ju först när man sätter igång. Det är illa att jag har varit sjuk en hel vecka och dessutom druckit alkohol. Det blir dubbelt jobb för att komma tillbaka nu. Men men, lite kul ska man väl få ha (med syfte på spriten).

Innan dess ska jag verkligen försöka hinna med lite viktiga saker, typ som att ringa lite viktiga samtal och så, med andra ord; sånt man gärna skjuter upp en dag (och dagen blir till ett år och gärna mer än så)

Hoppas ni folk får en bra tisdag

              

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0