Stuumpan testar Macadamia



Under tiden som jag inte bloggade fick jag hem produkterna jag beställde från Macadamia. Till att börja med fick jag lite fel grejer och för det andra blev jag inte alls impad av grejerna. Dom kostar rätt mycket och sen är det väldigt uppsjåsat allting. Dom är inte alls speciellt märkvärdiga. Dom kanske innehåller bra grejer som andra grejer inte innehåller och andra grejer kanske inntehåller dåliga grejer som dom här inte gör. Men jag blev fortfarande inte ett dugg impad. Jag har inte känt någon skillnad på mitt hår alls.
Det här har jag testat än så länge.




Balsamet är som vilket balsam som helst. Det luktar gott men helt ärligt har jag inte märkt någon skillnad på hårets kvalitet eller mjukhet, i alla fall inte det för priset.

Leave-in krämen gör att håret ser oljigt och fett ut. Det är förjävligt. När man tvättar håret nästa gång rinner allt av, såklart, men det skulle ju kännas bättre om håret "bearbetade" krämen. Första gången jag testade krämen trodde jag bara att jag tog för mycket och att det var därför håret blev så fett, men nästa gång nog jag nästan ingenting och håret såg fortfarande jätteäckligt ut.

Nej, jag är verkligen inte nöjd med den här skiten. Jag borde hållt fast vid mina hårgrejer som jag hade, dom var hur bra som helst. Dessa är säkert bra - men tydligen inte tillräckligt för att göra mej nöjd.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0