Snacka om utekväll

Igår var det, som sagt, en utekväll för min del. Egentligen hade jag flera planer gå gång men ändå blev inget av det av.
Först skulle jag egentligen träffat Alexandra och käkat tacos på Hellströms och sen skulle jag försöka att stå emot en utekväll. Sen funderade jag på om jag skulle strunta i det och träffa Jennifer istället, men mitt i natten fick jag världens abstinens och ville absolut gå till Medusa med Emilia. Någon timme senare fick jag ett sms av Olivia som frågade om jag ville komma och fira Saras födelsedag på kvällen. (Detta var alltså igår morse),
När jag hade pratat med Emilia och fått klart för mej att hon inte kunde bestämde jag mej för att fira Saras födelsedag. En stund senare ringer Emilia och säger att hon har ångrat sej.
Vi drog till stan för att ta några snabba bira innan jag skulle vidare.. men 1 bira blev flera och det slutade med att jag hade supit för ca. 900 spänn, utan att ha pröjsat en enda krona. Jag tror att kalaset landade på 3 glas vin, 3 drinkar och 4 starköl. Slutligen sprang jag omkring på Värmdö, utomhus, tidigt på morgonen, iförd endast en skjorta och ett par boots i storlek 40.. så kan det gå.

Här är en riktigt dålig videoblogg från början av kvällen.
 
               

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0