Issa - stalkerbruden

Hej

Min dag började så otrevligt som med två svidande ögon. Jag somnade aldrig riktigt ordentligt i morse och när klockan ringde hade jag precis kommit till ro.
Det kunde inte hjälpas - det var upp som gällde. Först käkade jag lite, slängde på mej träningskläderna och sen gick jag till centrum för att besök hos gyn. Det var precis lika obehagligt som det brukar vara, men lyckligvis slipper jag gå dit på ett tag.
Som tur är, är min tant väldigt snabb och effektiv så man slipper oftast undan efter 3 minuter.

Efter mitt besök på läkarhuset åkte jag till stan och mötte upp Alexandra. När vi stod och snackade som bäst fick jag plötsligt syn på Olivia. Det var en trevlig syn det. Jag snackade med henne en stund, sen kom Linnea och efter ett tags snackande gick vi till Åhlénd city.

Det hela började med att Linnea fick ringa ett smått pinsamt samtal, efter att jag plötsligt bestämt mej för att försöka ta reda på numret och facebook till en kille jag träffade förra veckan. Efter ett snabbt samtal fick vi veta att han kanske befann sej på Åhléns city, så vi gick dit. Han var inte där så vi fortsatte till NK och tja.. han var inte där heller.  
Efter lite research på internet fick jag tillslut tag i ett nummer som troligtvis är hans. Men hela grejen känns jäkligt pinsam haha.  Äkta idioter som sitter och forskar för att få tag i en kille, haha. Helt ärligt är jag dessutom egentligen inte intresserad av honom, tror nog mest bara att detta är en kul grej.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Isabell - Illustratör & Webbdesigner

Urskön blogg. Fortsätt så! :-)

2012-03-27 @ 15:24:00
URL: http://keilys.org

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0