Tungviktar'n härå

Det blev sent det här, men nu är jag i alla fall hemma igen.  Jag är så grymt duktig som tar mej iväg och tränar när jag egentligen hellre hade legat hemma. Stor klapp på axeln till mej själv. Det blev 20 minuter intensiv löpning till att börja med. Eftersom jag kände mej så trött idag tänkte jag försöka ta det lite lugnt och unna mej själv lite extra många pauser (normalt brukar jag ta en liten paus när jag sprungit 10 minuter och sen kubbar jag dom sista 10 minutrarna) men när jag väl hade kommit igång körde jag bara. Jag ville bara bli klar med skiten så jag körde all in och inte ett enda stopp. En minut snabb uppvärmning på 6.0 km/h och sen upp på 7.5 i 30 sekunder och efter det var det bara järnet på 10.5 upp till 19 minuter och sista minuten upp på 11.5 km/h. Jag brukar försöka stanna där för av någon skum anledning lägger maskinen av när man kommer upp på 12.5, även om jag gärna hade velat lubba på 13-14 sista minuten.
 
Efter det körde jag 4 magövningar och 4 ryggövningar, 3 set på vissa och 5 set på andra.
 
Jepp, jepp. Det blev ett hårt pass men jag är stennöjd. Frågan är om jag säger samma sak när jag vaknar om några timmar och är stel som en jäkla pinne.  Jag har ju tyvärr en tendens att köra all in även om jag inte borde. Det är ju bra att börja lugnt säger dom. Lugnt??? Vad är det egentligen? Okej, lättare vikter, jag hajar. Men jag är kickboxare och när någon säger att man ska köra lugnt där kollar dom flesta på personen i fråga och ser ut som grova frågetecken. Ska man träna ska man träna, som jag brukar säga.
Inga jävla halva sit-ups här inte.
 
Jajja bra jobbat issa. Beach 2012 kanske blir halvbra i alla falla, höhö *hoppas kan man ju*
 
 
Vill ju bara se sådär jävligt grym ut i bikini lixom.. äre så mycket begärt?? typ
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: johan

Varför ska du stressa upp över beachen. Alla vet ju att killar gillar bröst och med det där extrakilot så har du alltid ett försprång på. Alla dessa skinn och ben fruntimmerna...

2012-06-26 @ 16:02:18

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0