Jobbet kan stanna i bossens ass

Hej

Och puh! vilken dag säger jag bara!

I morse kom jag hem klockan 4.00 - ganska prick. Jag käkade lite, sov och klockan 11 var det upp igen som gällde. Upp och iväg till Stellas dop. Dopet höll på längre än vad jag trodde att såna där grejer höll på men det gjorde inte så mycket. Efteråt blev det middag hos min brors pappa och sen stressade jag järnet till jobbet. Självklart kom jag försent - eftersom jag verkligen inte fick komma försent. 

Det slutade med att jag inte orkade ta mer skit.. eller orkade orkade jag väl, men jag ville faktiskt inte. Det där jobbet var inte värt det. Ärligt talat var det där jobbet inte värd mej. När chefen sa att jag skulle börja en hel timme senare på grund av att jag kommit 10 minuter försent (vilket by the way berodde på att det var stopp i tunnelbanan) fick jag nog.
Aldrig att jag sitter och glor in i väggen en timme för att jag kom lite sent, speciellt när det inte var mitt fel. Så jag sa precis som jag tyckte: Antingen börjar jag nu eller så börjar jag inte alls, sen vände jag på klacken och gick.
Det känns bra att jag gjorde det. Vad hade jag gjort mot min självrespekt om jag hade låtit det fortsätta. Ärligt talat var jag ju bara där för att jag är en jävligt schyst kotte, och inget annat. En brud hade brutit handleden och ringde till mej och bad att jag skulle hjälpa henne.
Hade jag vetat att jobbet skulle vara så kasst och att man skulle få så mycket skit slängt över sej, hade jag nog aldrig tagit på mej det.

Det är inte konstigt att dom som jobbar där är .. en egen sort.. Äsch vad snackar jag om? Spit it out for fuck sake - dom är fullständigt skruvade, trasiga, hjärntvättade.. förlåt men korkade och fullständigt hjärndöda.
Inte alla men dom flesta.
Det är inte konstigt att jag inte gick ihop med dom. Jag vill utvecklas och höjer min ribba hela tiden och det var länge sen jag stötte på en så tråkig skara. Nej, jag är glad att jag har ett riktigt jobb.

För att fira min insats kutade jag iväg till videobutiken i regnet för en stund sen. Jag bestämde mej för att det var dags att kirra lite chirre och om jag inte sprang hela vägen till affären skulle jag inte få så mycket som en smula. Så issa sprang, oj vad issa sprang för att få lite chirre.

Här sitter jag nu. Nöjd och belåten, njuter av mina chirre fast egentligen skulle jag jobbat i 4 timmar till. This is so much better than that!



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0