Home

Nu är jag äntligen hemma igen. Det har varit en jobbig dag och jag är riktigt trött. Lyckligvis var det i alla fall en lugn kväll på jobbet.
Känner jag mej själv rätt så kommer jag vakna till ordentligt om en stund - det brukar vara så dagen efter. Först är jag svintrött hela dagen och när kvällen väl kommer jag får sova, då blir jag pigg. Baksmällans gigantiska ironi.
 
Men jag är ju envis också. Jag vill inte sova så jag tvingar mej att vara vaken. Det ska jag göra nu också. Jag ska kolla runt efter lite mat.. eller något i den stilen, och sen lär jag väl dra igång en film. Det gör jag ju alltid.  Fast vad annars ska jag göra vid den här tiden?
 
By the way.. mina armar gör så ont att det känns som att dom ska ramla av snart. Jag vet inte vad det är men jag gissar på att det är träningsvärk. Det vär väldigt länge sen jag kände av en sån här vidrig smärta. Man blir illamående av det - som om det inte redan var tillräckligt med baksmällan.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0