Fredag

Hej

Klockan är snart 17.00 redan! Jag somnade runt 6.30 i morse så en ordentlig sovmorgon har suttit rätt fint för min del. När jag vaknade, vaknade jag mest av att jag hörde att någon städade mitt kök. Jag misstänkte att det var minis kompis och det var det också. Jag hade tänkt fixa det idag, men han hann före. Lite pinsamt, men vafan - glad för det är jag för nu slipper jag göra det.  Jag vaknade väl för typ 2 timmar sen och bortsett från att pladdra med minis polare har jag försökt reda ut lite grejer med alla mina olika konton. Jag har rotat i dom i flera dagar nu och besviket får jag nog helt enkelt finna mej i att jag får ta tag i det efter helgen igen. *Suck*

Det blir en lugn kväll för issa.. eller så verkar det vara nu i alla fall. Jag är inte speciellt sugen på att gå ut och röja utan funderar på att försöka få en del grejer gjort. Jag måste egentligen fixa lite med mina kläder, städa lite och TVÄTTA!! Men tja.. sånt pysslar man ju inte gärna med en fredag, men vafan mina fredagar är ju andras tisdagar numera.

Hoppas ni har en grym fredag so far.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0