Arne Dahl Europa blues

Det har verkligen varit en lugn och skön kväll. Det känns som att jag behövde det. Jag hade tänkt sticka och träna men klockan är redan 2.00 så det är bättre om jag tar det efter lite sömn.
 
Kvällen blev i alla fall som planerat - mat, film och pannacotta.  Självklart blev det en Arne Dahl film. Jag har snart plöjt igenom alla 5, men jag försöker dra ut på det så mycket jag kan. Det är nackdelen med thrillers. Dom är ofta grymma när man ser dom första gången och efter det blir dom bara sämre och sämre. Halva grejen är ju att hänga med i alla gåtor och vet man vem förövaren är är det ju inte lika spännande. Den här blev det ikväll. Det hade varit kul att se alla filmer i ordning, men jag har faktiskt ingen koll på ordningen och dumt nog står det inte på baksidan.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: MATILDA~

Hejsan!

Veckans blogg är nu avlsutad, kolla om det blev du & gå med igen: http://matildaelisabeth.blogg.se/2012/june/veckans-blogg-vinnare.html#comment

2012-06-25 @ 00:14:23
URL: http://matildaelisabeth.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0