Stuumpan grundar Wet party

Jag nämde i inlägget; Dag 20, att jag fick en trevlig överraskning när jag kom till Mollys.
 
Här har vi det.
 
 
Alltså.. Ett av Mollys bästa knep är deras foam party som dom har varje söndag. Anledningen till att det är så bra är ju såklart dels för att folk älskar foam party men också för att ingen annan har det och dessutom är det på en söndag, då det normalt är ganska dött. Men turister går ju gärna ut även på söndagar. Grejen är att man gärna chillar på lördagen lite då, vilket leder till att Mollys konkureter inte får lika många besökare som dom hade fått om folk inte hade taggat inför Mollys skumparty.
 
En dag travar jag in på Mollys och lite halvdragen föreslår jag för DJ:n (som för övrigt är Mollys mittpunkt) att dom borde införa wet party. Till en början fattade han ingenting och efter att jag hade förklarat sa han att han inte fattade och gick iväg. Men man kunde ana ett smile i ryggen på honom.
The truth is. DJ:n är en riktigt douchebag och han snackar inte gärna med tjejer om dom inte står topless framför honom.
Men.. några dagar senare kommer jag dit och då har dom satt upp denna prydliga affisch. Affischen med reklam om deras Foam party sitter uppe varje dag dygnet runt, den här var ny. Det känns inte som att det var en slump att den kom upp några dagar efter mitt förslag om wet party. Kul att man kan lägga ett mark lite här och var.
 
Issa was here.. typ   Awesome.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0