Måndag

Hej
 
Idag har jag varit allmänt trött och lat hela dagen, men jag har i alla fall tagit tjuren vid hornen och packat upp min väska. Utöver det har jag också packat upp lite av allt annat. När jag åkte till Spanien bestämde sej mamma för att göra en total makeover av mitt rum. Sagt och gjort, och det innebar att hon körde ner precis allt jag äger till min pappa. Nu sitter jag här med två rum fulla av kläder, skor och allt annat som jag äger.
Tänk er ett liv i väskor. Det blir en del.
 
Hur som heslt har jag i alla fall packat upp alla mina skor och fått upp en del av allt annat på galjar. Det tog dock betydligt längre tid än vad jag först trott att det skulle göra, och dessutom längre tid än vad det hade behövt göra. Jag har tagit typ 100 pauser under dagen, gått iväg och gjort annat, suttit vid datorn.. you name it.
Nu är klockan snart 20.00 och för en stund sen käkade jag middag. Nu tänkte jag byta om till träningskläder och cykla iväg till gymmet.
Jag vet inte varför det blev en glad gubbe på det för jag är allt annat än taggad. 3 veckor med fest och fylla har väl knappast gjort min kondition till en stjärnidrottares. Det är definitivt dags att komma igång igen. Idag blir det kondition, mage och rygg.
Det börjar dock bli lite brådis här! Glömde bort tiden lite grann. 21.30 är det Wallander på burken så tänkte väl glutta lite på det innan jag går och lägger mej.. eller gör något annat.
 
Det var min måndag i ord.
 
Ha en trevlig kväll
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0