Dags att lämna mitt paradis

Hej  
 
Idag är det sista dagen här i underbara Spanien. Ångesten är enorm kan jag säga. Klockan är redan snart 20.00 och tiden tickar på som tusan. Om bara 7 timmar ska vi ta taxi till flygplatsen. Fram tills dess ska vi såklart ut och njuta av nattlivet för sista gången. USCH! Bara att skriva den meningen får mej att trappa upp ångesten lite. Nej det är verkligen svårt att inse att 3 veckor är över. George på Tinas var lite besviken för att vi inte hade kommit dit fler gånger. Vi var ju bar där en gång på hela resan.
Igår när vi var och shoppade i Torremolinos råkade vi stöta på honom och dumt nog nämde jag att vi skulle åka hem två dagar senare. Han tyckte såklart att våran vistelse var väldigt kort och åter igen är jag dum nog att säga att nej vi har varit här i 3 veckor, vi bara råkade glömma att komma och hälsa på dej.
Riktigt korkat sagt, med tanke på att han säkert kunde ha hjälpt till med både jobb och bostad om jag vill flytta dit. Förhoppningsvis är han inte lack.
 
Hur som helst. Nu har det gått några minuter till.. Dags att göra något av dom få timmarna som är kvar.
 
Hoppas ni får en grym kväll
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0