Dag 18

Dag 18
23/7
 
När jag vaknade bytte jag om till bikini och gick ut. Strax efter att jag kommit utanför dörren ville jag vända och göra något bättre av dagen. Det var ganska molnigt och trist, men jag var fast besluten att leka i vågorna så jag gick vidare.
Istället för att vända hem bestämde jag mej för att jag kunde gå hem lite tidgare. När jag kom tillbaka till lägenheten chillade jag vid datorn lite. Jag börajde forska i hur jag skulle sätta min plan i verket och när jag slagit ihjäl 2 timmar på det drog jag med Totte ut för en promenad runt området. Kolla vad vackert Puerto marina är!
Det här är bara en pytteliten del av allt som finns att se där. Utsikten är fantastisk och gatorna är hur fina som helst, men fan.. jag kan ju inte plåta exakt allt.  Istället tar jag 5 bilder på exakt samma sak.
 
 
Efter promenaden runt Puerto marina, gick vi till standen för att ta ett kvällsdopp. När vi kom hem hade vi en lugn och skön kväll med filmer och tacos.  Jag tror att det passade ganska bra med en lugn dag efter allt stökande.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0