Dag 17

Dag 17
22/7
 
Dag 17.. söndagen jag väntat på, i alla fall lite.  Varje söndag är det Foam party på Mollys. Jag och Roya hade sett det redan första söndagen men då hade hon inte haft rätt kläder, eller så var det något annat som gjorde att vi inte gick. Jag ville fortfarande gå men söndagen därpå hade Roya åkt hem och jag hade väl inga planer på att gå ensam.
På måndagen kom Totte och jag fick åter igen lite hopp om att få gå på det där satans skumpartyt. Denna söndag, den 22 juli, blev det äntligen av.
Jag har aldrig varit på skumparty, men har alltid velat. Jag kan bara säga en sak: det var precis så kul som jag trodde att det skulle vara!
 
Jag hade laddat upp ordentligt för en låååång kväll. Som vanligt började jag såklart med att chilla på standen, sen hade jag gått hem och sovit lite mer. Käkat, druckit massa vin, fyllt tanken ordentligt.
Totte tyckte att skumpartyt var lite segt för att folk troligtvis var för nyktra. Tja.. jag var nog inte inkluderad i det.  Jag var inte packad.. inte då i alla fall, men jag planerade att gå all in så.
 
 
Lite senare den kvällen drog jag, genomblöt, till Mondino. Det var inte precis första gången jag var dyngsur där.  haha
En av mina fina bakom baren tog en vattenflarra och dränkte mej lite mer, det var inte heller första gången .
 
Kameran som vi tog dom halvtaskiga bilderna med är en mobilkamera och strax efter att bilderna tagits slängde jag in den bakom baren för att slippa få den förstörd. Det är därför bilderna inte är tagna in the middle of everything. Därför finns det inte heller några bilder från när jag var på Mondino.
 
När jag kom hem var Totte redan hemma. Han hade kommit hem kanske en timme före mej och nästa dag berättade han att jag hade somnat i luften. haha.
 
Galen brud, det är jag det.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0