Dag 16

Dag 16
21/7
 
Dag 16 började som vanligt på stranden.
 
 
Plötsligt blev det jätteskumt väder. Det hade varit svinvarmt hela tiden. Så varmt att man knappt stod ut, och inte ens vattnet var svalkande. Plötsligt slog det om fullständigt och blev disit och blåsigt. Ett tag såg det faktiskt ut att bli storm. Jag hade precis tagit en dusch i deras jättekalla vatten, vilket var grymt opassande när det där vädret slog på.
Jag låg och frös på handduken tills jag torkat och sen packade jag ihop och vandrade hem. Halvvägs hem stötte jag på Totte på väg till stranden. Han fortsatte mot det skumma vädret och jag gick hem.
 
När han kom hem igen chillade vi ett tag, käkade lite, duschade. Jag fick plötsligt svinont i min bula och var tvungen att vila ett tag men sen var jag fit for fight. Vid 20.00 typ tog vi bussen till Torremolinos centro för lite shopping och ett snabbt besök på Tinas bar.
När affärerna började stänga såg vi att några av alla indianer som reser runt, precis skulle börja spela på torget. Vi bestämde oss för att sätta oss på en restaurang där och lyssna. Det blev ett väldigt mysigt ställe called Samba. Servitören var grymt rolig och as trevlig så hade jag inte shoppat bort allt hade jag dricksat bättre än vad jag gjorde.
 
 
 
Efter besöket på Samba drog vi vidare mot Tinas och till min gigantiska förvåning kände George igen mej! Alltså ägaren på stället.
Jag var är för 2 år sen och han kom ihåg mej! Hur sjukt är inte det egentligen?! Undrar vad jag gjorde när jag var där om man inte ens har glömt mej efter 2 hela år.  
3 drinkar och 3 shots senare var vi on the road igen.
Först stack vi hem, lämnade påsarna, fixade till oss lite och hämtade mer pengar. Sen gick vi mot Benalmadena och Mollys. Jag trodde faktiskt att vi skulle glömma bort att köpa biljtter till skumpartyt men icke.  Vi gick dit och när vi ändå var där passade vi på att fylla på tanken lite. 2 drinkar, 2 sambuca shots - € 7. Som hittat.
 
Totte gick hem efter några få timmar där. Han hade tappat tagget när vi åkte hem emellan partandet, men jag valde att stanna kvar. Av någon anledning hade jag en riktigt good feeling om stället just denna kväll. Jag visste att något bra skulle hända om jag stannade kvar.
Well.. dert hann aldrig hända något bra för ganska snabbt efter att Totte hade gått, kom en engelsman fram till mej och vi snackade resten av den kvällen. Det var kul faktiskt. Sen blev det för mycket - såklart.
Killar kan verkligen inte dricka och föra en normal konversation med en tjej. Det fjongar direkt när tanken är halvfull.
Hur som helst fick jag min chans att gömma mej när det blev lite för mycket. In på dansgolvet bara. Körde min grej, dansade med någon snubbe för att använda honom som lite camouflage- det funkade inge vidare. Efter en stund var jag hittad och bortförd från dansgolvet.
Efter ytterligare en timmes konverserande stängde Mollys och jag ville såklart inte gå hem. Men efter att vi suttit utanför med våra take away drinks insåg jag att det faktiskt var på sin plats att börja rulla hemåt. Det ville såklart inte han gå med på men det vill dom ju aldrig.  Hur som helst gick det väldigt smärtfritt allting och jag landade i lägenheten klockan 8.00. Det blev lite käk först och sen somnade jag en halvtimme senare. Det var en riktigt kul kväll faktiskt!   Den här gången slapp jag dessutom se halvnakna brudar på bardisken. Awesome!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0