Dag 15

Dag 15
20/7
 
Efter en jäkligt kul natt ute vaknade vi ganska sent men tog oss i alla fall till stranden ett tag. Vi var båda ganska trötta och sega men jag hade nog tänkt mej en utekväll till, trots att jag visste att brorsan troligtvis inte skulle orka.
Egentligen skulle vi åka in till Torremolinos centro på kvällen, men vi bestämde oss för att skjuta upp det en dag. Medan jag satt här och velade fram och tillbaka gick brorsan till ett internetcafé för att snacka med sin tjej. Jag satt här för mej själv och skrev ett riktigt deppigt inlägg där jag förklarade min allvarliga beslutsångest.  Efter att tillslut ha bestämt mej för att det kanske var en bra idé att vara hemma, kom Totte hem och sa att han ville gå ut ett tag. Så var saken biff. Min komedi byttes ut mot en fin klänning och en fat frog på Mombasa.
 
Tyvärr ser jag bara tjock och konstig ut på bilden med min fina klänning, så jag får väl ha på mej den snart igen så ni kan få lite rättvisa bilder. Klänningen är i jättefin korallfärg/brandröd.. typ. Riktigt snygg är den i alla fall.
 
Vi satt på Mombasa tills jag hade druckit upp min fat frog och sen gick vi, till min stora förvåning, hem. Eller tja.. jag visste att brorsan skulle vilja gå hem tidigt, men jag misstänkte att jag skulle stanna kvar på stan, men icke. Vi gick och tog en kebab isället och sen gick vi hem, satt och snackade och slaggade redan vid 3.00. Se! även jag kan vara en riktigt bra tjej ibland.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0