Dag 1

Dag 1
6/7-12
 
Dag 1 blev en väääldigt lång men händelserik dag. Jag hämtade Roya vid tolvtiden på natten, när hon hade slutat jobba (5/7, natten till 6/7) Vi började med att åka hem till henne och packa klart hennes väska. Efter det skulle jag stöka runt massor hemma. Det blev några turer fram och tillbaka mellan mamma och pappa men tillslut kunde jag slå igen väskan och vi gick och la oss.
Någon sömn blev det inte direkt, såklart.
Hur ofta har man pyjamasparty längre lixom.
 
Vi slocknade runt 4.00 när våra konversationer spårat ut fullständigt. Något av det sista som sas var:
 
Jag: jag är en hona... du är en hona.. OMG vi skulle kunna vara lejon..
Roya: Herregud.. jag trodde att du skulle säga något smart..
 
Övertröttheten tog över och 2 timmar senare ringde mitt alarm. Taggad som ett svin flög jag upp, slängde på mej kläder, foundation och började steka pannkakor.
 
 
 
Tillslut bar det i alla fall av. Vi köpte bussbiljett till Skavsta och klockan 8.00 gick bussen. Jag försökte sova men det gick inge vidare. Taggnivån var väl troligtvis lite för hög.
 
 
 
När vi kom till Skavsta körde vi en snabb incheckning och sen satte vi oss med varsin cider och andades ut. En stund senare var det dags att gå på planet och sen väntade bara 4½ väldigt långa timmar.Jag sov 2 av dom tror jag men sen gick det vääldigt långsamt.
När vi kom fram hade dom byggt om tågperrongen så jag gick vilse och det tog oss över en timme att komma till perrongen och på tåget.
När vi väl var framme i Torremolinos var vi hungriga som fan så det blev ett litet besök på Burger king innan vi gick vidare till bussen.
 
 
 
Precis som förra gången när jag var här, gick vi av försent på grund av att jag missade hållplatsen  Men den här gången kände jag i alla fall igen mej bättre så det gick rätt fort att ta sej till lägenheten ändå. Men shit vad trötta vi var när vi äntligen kom fram med våra stora tunga väskor.
  
När vi kom till lägenheten slängde vi av oss alla grejer och sen gick vi ut för att kolla runt. Jag känner ju till området rätt väl men Roya har ju aldrig varit här så jag visade henne runt lite. Jag passade även på att ta mitt första dopp i det stora blå.
 
 
 
 
Efter promeflaxen frog vi fram vin och chirre och började värma upp inför kvällen. När vi var redo drog vi först ut för lite mer förkrök. Vi hamnade då på Maracas, där jag minns att jag var på grymma efterfester för 2 år sen. Det blev varsin drink och sen gick vi vidare till Mombasa. Där bjöds det på cosmo på flaska innehållande krossad is. Det var en jävligt skum känsla att dricka en cosmo med is. För en som själv är bartender är det ju svårt att inte reagera.
För övrigt smakade hela drinken saft, men det var väl trevligt ändå I guess.
Efter det gick vi vidare till Mondino, där jag lyckades tigga till mej en schyst deal på 4 groggar för 10 euro.
Vi stannade där resten av kvällen och det blev massa dricka, dans och ja..
Bilderna kan ju tala för sej själva
 
 
 
 
 
På sista stället, Mondino, dealade jag lite.. en del.. okej ganska mycket. TYST!  med den ena bartendern. Jag minns inte alltför mycket, men som den goda vän hon är har Roya berättat exakt hur mycket och på vilka sätt jag gjorde bort mej den kvällen.
Det jag minns.. eller tror att jag minns, är att han var jävligt gullig och tja, sen minns jag ju en del av vad som hände - men det var verkligen inte speciellt farligt!
Men sen har man ju fått höra en annan version.
 
Nui sätter jag punkt där!
 
Vi kom hem ungefär 7.00 och ramlade nog i sänge direkt tror jag. Det var, som sagt, en jävligt lång dag - men kul.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0