Året som gått 2011

Jag kan inte fatta att det är januari igen! Min kära vän Emilia fyller hela 20 år idag - 3:e januari. Att det är 2012 känns ännu skummare. Vart tog tiden vägen? Jag har snart haft den här bloggen i 5 år! Hur sjukt är inte det? Tänk vad mycket man har gjort och hur mycket som har hänt på den tiden!

Hmm.. jag kanske borde göra en årsresumé. Jag brukar ju göra det. Det är lika bra att sätta igång, snart är det maj och då är det försent.





Jag slutade år 2010 hemma hos min brorsa i hans och hans flickväns nya lägenhet. Nyårsfesten var hur kul som helst, men spårade så småningom ur. Jag sov över där och dagen efter fick jag skjuts till Vällingby där jag började året med att käka tacos på Mirella - såklart! Hur ska jag annars börja året om inte med tacos?

För övrigt hade jag jullov och större delen av tiden var jag full eller jobbade. Jag och Hanna drack nästan varje dag, och jag som slutat röka föll tillbaka i träsket. Det höll i två månader och två veckor av alkohol framkallade ett snyggt återfall.
Vi drack, jag gick till jobbet, vi drack igen. Vi sov några timmar, jag gick till jobbet, vi drack igen. Jag skrev tillslut ett inlägg där jag kallade mej själv alkoholist, det fick minst sagt starka reaktioner.



Här är en bild på årets första måltid. Hanna tittade förbi, eftersom det var hennes sista dag i Stockolm ville jag såklart träffa henne. Sen flyttade hon ner till Skåne.



Jag och andra Hanna festade vidare. Här är en bild från Lobby i början av året. Vi festade så hårt att jag tillslut fick extrema utslag i ansiktet. På denna bild kan man skymta dom på hakan - Inte snyggt!

Förutom nattklubbar gick vi på olika hemmafester. Praktiskt taget drog vi från kille till kille. Som tur var hade jag inte sex med alla, hur hade man känt sej då? haha.



Även om man inte hade sex med alla fick jag ordentligt med ångest. Jag vet inte varför men jag tror att det blev för mycket. Jag var sliten, januari var en hård månad och för att komma bort från allt grävde jag ner mej med min SATC-box.



Januari var en tuff månad för mej. Om man super nästan varje dag under 2 veckor och efter det tvingas stå emot flaskan för att gå till skolan, kan man omöjligt må bra. Jag tror inte att jag gjorde det. I början av februari var allt fortfarande lika jobbigt men efter ett tag bestämde jag mej för att ta tag i mitt liv och göra något åt allt. Jag gjorde en hälsotallrik och skrev ett inlägg med meningen "It's time for a change - I kill my self once again."


Jag droppade min kamera och tvingades köpa en ny. Jag tror att det är den 3:e kameran sen jag började blogga. Som välkänt tog jag sönder den i oktober - alltså höll kameran i 8 månader innan jag tog sönder den med. Nu har jag min 4:e. Hoppas den håller längre.



Jag hade börjag gyma igen, men en helg away tillsammans med mamma, brorsan och min bräda - gjorde mej verkligen gott! 


Ingen har hjälpt mej tidigare, ingen kommer hjälpa mej nu.
Faktum är att jag och den där ingen är jävligt goda vänner sen en bra massa år tillbaka.

Jag vet vad jag måste göra och jag kommer göra det tillsammans med ingen, det är den enda man kan lita på.

Någonstans bestämde jag mej för att förändra allt.



Att fixa mina ankare var verkligen stämningsökande i själen



Jag började årets 3:e månad med en plåtning på Modelhouse. 

"Det är inte lätt att vara jag, vill bara att alla ska veta det .."

Den 11:e mars la jag ner bloggandet. Jag var ett tag osäker på om jag skulle orka sätta igång igen. Tack vara många lojala läsare kom jag tillbaka, men ibland behöver man helt enkelt en paus.



I april var jag igång igen. Jag firade bloggens 4-årsdag lite försent och lagom till min egen födelsedag landade min studentmössa i mina händer. Snacka om present!



Den 7:e april plåtade vi "Friday the 13th" Synd bara att det var en så dålig kamera för projektet.



Maj började rätt trevligt med en mösspåttagning. Stackars Olivia hade dock inte fått sin, men jag tror hon klarade sej rätt bra ändå. Dagen började tidigt och slutade väldigt sent, speciellt för mej som körde bortamatch den natten.



I slutet av maj hade jag någon typ av "date" med en kille jag var farligt nära att falla för. På ett sätt skulle jag nog kunna kalla honom solemate. Han tänkte exakt likadant som mej hela tiden. Många gånger behövde vi inte esn säga något för man fattade ändå, men på samma sätt skulle jag kalla honom min raka motsats. Jag har aldrig kommit fram till om han var en guldklimp eller ett svin. Mina erfarenheter säger mej dock att killar som verkar vara guldklimpar är dom största svinen av alla.



Det första jag gjorde i juni var att tatuera mej. Även om jag inte har ångrat den har den ibland varit svår att stå för. Efter att denna tatuering gjorts har jag haft ordentliga bråk med min ena bror (inte på grund av tatueringen såklart) och då kan det ibland bli väldigt svårt att titta på armen och se det jag såg när jag gjorde den. Självklart kommer jag förmodligen aldrig att ångra den. Dom kommer fortfarande alltid att vara mina bröder och det enda som skulle få mej att vända dom ryggen skulle vara något riktigt hemskt, typ - dom dödar min mamma, dom sätter mej i stora problem och ser till att jag hamnar hos kronofogden och får problem resten av livet eller på något annat sätt visar att dom inte förtjänar att vara mina bröder. Ett bråk kommer aldrig kunna ta bort det.



En dag staplade jag plötsligt in på kontoret och sa upp mej. Jag vet inte vem som blev mest chockad - dom eller jag.



Tillslut fick jag äntligen ta studenten! Som jag vantrivts i skolan, som jag kämpat. Jag förtjänade det! Den 11/6 om jag inte minns helt fel. Damn vilken härlig dag det var.

¨

2 dagar senare stod jag i denna vackra klänning på mammas bröllop.



Efter alla festligheter började allvaret. Samtidigt som jag jobbade varje dag gick jag min bartenderutbildning. Det var några väldigt jobbiga veckor det.



Slutligen kom midsommar. Vi hade underbart väder och underbara festligheter. Trots att jag gjorde några misstag hade jag hur kul som helst.



I början av juli satte jag igång mitt nya piercingprojekt.



Dom första dagarna i augusti spenderade jag på flykt. Det var några välbehövda dagar i mitt andra paradis. Även om jag fortfarande mådde likadant när jag kom hem, var det underbart att lämna regnet i Stockholm för underbar sol och värme i väst.



När jag kom hem bodde jag i brorsans lägenhet med dessa två galningar. Hur söta är dom inte?



Jag började september med att sluta röka. Jag rökte inte på en hel vecka och efter det var det bara att fortsätta. Sen dess har jag visserligen rökt när jag har druckit men inte tagit speciellt många cigg nykter. Jag fortsätter räkna veckorna, trots att jag faktiskt tar några cigg ibland - detta för att jag faktiskt känner mej rökfri. Jag känner väldigt sällan begär och om jag inte dricker klarar jag mej utmärkt utan.



I augusti hade jag skadat handen och gått med gips. Efter det behövde handen vila och sen åkte jag på en förkylning. Någonstans där har jag för mej att även Hanna hade någon åkomma, men den 13:e september kom vi äntligen igång med kickboxningen igen. Jag var jätteglad att det mesta av tekniken fanns kvar. Jag hoppas att jag har utvecklats åå mina 4 månader där, men ärligt talat känns det inte riktigt som det även fast tränaren säger att jag har det.



I oktober åkte jag på min första kryssning på 3 år!



Sen plåtades jag för "Litos"



Otober vimlade av bra inlägg och efter Halloween dök denna vimmelbild upp. Precis som året innan hamnade jag på förstasidan. Halloween är min högtid och så var det med det.




November gick och jag gjorde egentligen ingenting.. Det största projektet under månaden var att fixa mitt rum. Utöver det är månaden smockfull av inlägg om allt möjligt



November togs över av december och inte mycket nytt hände, bortsett från att jag och Roya plötsligt träffades och gick och såg Breaking dawn. Jag hade väntat länge nog på att få se den så det var toppen att vi gjorde det tillslut.



Sen bestämde jag mej för att återberätta min språkresa. För er som vill veta allt om hur det är att åka på språkresa så finns allt under december 2011 eller england 2007.



Sen träffades jag och Indi och käkade på Taco bar för första gången på evigheter. Sen han skaffade tjej för lite över 1 år sen, har vi inte kunnat ses så mycket.


Sist men inte minst kommer nyåret 2011 men tyvärr hade ingen av oss kamera med sej så det blev inga bilder.
Kvällen började i alla fall lite lugnt hos Sara och sen drog jag och Olivia vidare till Richard och hämtade massa öl och efter det gick vi hem till Putte för att hålla Hoffe sällskap. Han partade där helt ensam så jag tror att vi behövdes. Efter ett par timmar drog han hem och sen satte festen igång på allvar. När Putte kom hem var det gott om folk på plats och festen var i full gång. Själv drack jag gott om alkohol och åkte hem först vid typ 5-7 på morgonen.

Trackback
RSS 2.0