Fucking awesome monday!

Hemma igen, sitter i soffan igen och är fräsch igen. Idag har jag verkligen varit på bra humör hela dagen. Till att börja med kollade jag mailen och såg till min stora glädje att jag fått mail från Pig & Whistle. Dom vill att jag ska komma dit på någon intervju imorgon och det gör jag såklart.  Sen är det bara hoppas på good news. 

Efter det gick träningen gick super. Vi gjorde många svåra sparkar och varenda spark satt, det kändes grymt.  Vi körde också en hel del sparringövningar, vill säga bra grejer att göra i kamp. I en kombination var ett av av momenten en höger krok. Man skulle lägga varje slag och varje spark med orentligt tryck för att lära sej ta smärta och vid ett tillfälle hände.. helt ärligt jag vet inte vad som hände men tjejen som jag körde med körde plötsligt en hård vänsterkrok. Den var så hård att jag kände hennes knogar genom handsken. Mitt i den sjuka smärtan tänkte jag; fan det här kommer synas imorgon på intervjun.

Jag älskar sånna här dagar när exakt allt bara går. Jag köpte ett busskort på 2 minuter, tack vare att det gick så fort hann jag med min buss och slapp vänta i en halvtimme. Jag har ätit mat två gånger idag och båda måltiderna var jättegoda och vad är oddsen för det? Jag som inte ens kan laga mat kirrade det 2 gånger på en dag!
2 par jeans som jag letat efer i 2 veckor kom fram idag, från ingenstans visste tydligen mamma vart dom låg. God, I love these days! Fast kanske hade det varit bättre att ha en sån dag imorgon när intervjun är.. fast å andra sidan hade jag kanske inte fått intervjun om det inte varit idag. Shit, nu börjar jag gå för långt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: BEXOLLILA.

ja jag tänkte ladda ner det men det funkar inte på denna dator..

2012-01-16 @ 23:07:27
URL: http://bexollila.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0