Rysarnatt

Nu har jag städat i  snart två timmar och har väl kommit igenom 4 rum på den tiden. Fast inget är helt klart mer än ett rum. Suck, det tar sin tid att städa en villa.
Än så länge har jag i alla fall inte tröttnat, men nu tog jag en snabb paus för att skriva ett snabbt inlägg .

Tv:n har varit igång hela tiden och just nu är det bland annat en film som heter "Sleepy Hollow" igång. Direkt efter den börjar "Scary movie 4" och samtidigt på en annan kanal visas "Legenden om Sleepy Hollow". Sleepy Hollow är en amerikansk rysare av typiskt 90-talskvalitet. Jag kom in precis när det var en riktigt blodig scen.. tja inte så blodig om man jämför med dagens blodiga scener, men ändå. Jag kunde i alla fall inte låta bli att skratta lite åt hur blodpölarna hamnat märkligt långt ifrån dom döda människorna. Att blodets färg var stark ljusröd färg går väl också att anmärka på. Mycket har hänt sen 90-talet.

En sak är i alla fall säker, den här filmen slår helt klart rekord i antal huvudlösa karaktärer. Av dom scener jag sett nu verkar filmen faktiskt bra, och sen gör det ju ingenting att Johnny Depp är med.

Men undrar varför dom visar massa rysare ikväll. En teori kan säkert vara att det är fredag den 13:e.. fast det är det ju inte längre. Hmm.. aa men det är säkert det.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0