Sämsta sexet

Sämsta sexet??


 

Den frågan funderade jag på rätt länge. Antalet misslyckanden som killar gjort går inte att räkna på två händer, men vad är det värsta man kan göra i sängen? Vilken typ av sex är helt omöjlig att njuta av? 

         

Efter att funderat en stund kom jag fram till att det är det såkallade "teenage-sexet", vi vet när snubben juckar som en duracellkanin och tjejen inte säger ett skit utan låtsas att det är skönt. Vissa killar har av någon anledning fått för sej att snabbare + hårdare = skönare.
Även om vissa, om möjligt, nu skulle tycka det så innebär ju inte det att alla gör det. Jag misstänker att det hela har att göra med att man hört: "- hårdare, snabbare, hårdare, snabbare" alltför många gånger.

Har ni tänkt på hur det ser ut? En snubbe som kör för brinnande livet, som om det var hans sista ligg och en tjej som på något sätt försöker hänga med men egentligen mest funderar på hur hon ska se till att frillan följer med hem.
Inte fan ser det ut som sex i alla fall.

Teenage-sex känns inte speciellt mycket egentligen, inte för tjejer i alla fall. Man hinner lixom inte känna något, om man säger så. Jag kan tänka mej att killar gärna lägger i nästa växel när dom är nervösa och tyvärr blir det ännu värre då.
Man tjänar mycket på att lugna ner sej lite i det här läget. Men vem kan ärligt säga att man inte upplevt teenage-sex?
Genom min tonår har det varit många sånna minnesvärde omgångar. Nu hade jag visserligen tur att ha pojkvän undeer större delen av tiden, men till min stora besvikelse och förvåning hade många killar långt över 20 inte lärt sej att lugna ner sej lite efter att mitt förhållande tagit slut.

Härmed lovar jag mej själv att nästa gång jag stöter på en kille som gärna stöter dubbelt så ofta som normalt på en minut ska jag stoppa honom och jag ska göra mitt bästa för att göra det på ett snällt sätt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Liv

Hahaha, vad träffsäkert och roligt skrivet! Min teori är att vissa gör så där för att de är rädda att tappa ståndet. Alternativt för att de är porrskadade.

2012-01-20 @ 00:36:22
URL: http://www.mittsexliv.com/sexblogg

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0