Räknar ner till Spanien

Nu tänkte jag förklara mina 2 senaste nedräkningar lite.

                                 

Som ni ser fyller jag 20 om 69 dagar så mamma, jag och Monica ska åka iväg till Spanien några veckor efter det.  Jag har alltså fått en Spanienbiljett i födelsedagspresent. Jag är inte helt säker på när vi ska åka, eftersom mamma vägrar säga det. Hon vill tydligen att resan ska bli en överraskning. Jag tror att det blir om runt 84 dagar i alla fall.

Den andra Spanienresan ser lite mer tight ut för den är egentligen inte bokad.  Även om resan kanske inte blir av ville jag i alla fall räkna ner till den, det ger verkligen en bra bild av hur snart det är och hur bråttom vi har att kirra alltihop.
En liten del av boendet är betalt.. jag antar att ni fattar vart mina planer går. Om jag får ihop pengar bär det av till mitt paradis igen och det blir väl allt jag gör i sommar. Det återstår bara ett litet problem: jag måste få ihop pengar.
Jag har räknat ut att jag måste spara typ 150 kronor om dagen nu för att ha råd och inte behöva snåla. Yeey. Inga problem kompis.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0