Monty Python's Spamalot

Hej

Igår var jag, som sagt, på teater.. eller musikal. Kvällen började på Bishop med mamma, mini, brorsan och hans tjej.
Där blev det 2 bira, ett glas vin och en cider. Vid 19.30 förflyttade vi oss till teatern för att se "Spamalot". Jag har tidigare sett en Monty Phyton film och min erfarenhet är att man antingen älskar skiten eller hatar den. Jag hatade den. Filmen jag såg var totalt omöjlig att hänga med i och det var den ena töntiga scenen efter den andra. Min kompis, som jag såg filmen med, älskade Monty Python så jag fick helt enkelt tvinga mej igenom en film. Mer blev det inte!
Som tur var var musikalen 100 gånger bättre. Jag borde nog gå och se grejer live lite oftare än vad jag gör.

Johan Glans är en av skådisarna och en komiker jag alltid har gillat. Det var mäktigt att se honom i verkligheten istället för på tv. När man ser komiker på tv vet man aldrig hur många gånger dom tagit om vissa saker för att det verkligen ska bli kul, här fanns det bara en chans. Riktigt häftigt att se  , speciellt när man märkte att dom började spela utanför manuset.

Efter pjäsen mötte jag upp några vänner som satt och hinkade billigt på Nivå. Vi var där ett tag och när jag bestämt ville gå där ifrån för att jag kände mej helt förintad av all rök, åkte vi först till Skeppsbar och därefter till Movitz.
Musikalen var toppen men ärligt talat var kvällen efter det ganska seg. Det var en del jidder fram och tillbaka, och runt 03.30 åkte jag hem helt ensam. Vid den tiden var jag såpass utsvulten att jag kände jag mej spyfärdig, ingen trevlig kombination av känslor.
Lyckligtvis räddade jag allt med att köpa hem en kebabtallrik

           

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0