Lördag

Hej

Jag antar att ni fattar att jag har varit smått skadad idag och därför inte bloggat.

Min lördag var awesome på nästan alla plan! Jag och brorsan har ju inte den bästa kontakten så när jag åkte till festen var jag väl beredd på det mesta, typ att jag skulle stå ensam i ett hörn och helst vilja gå därifrån. Så blev det absolut inte. Jag hade roligt från början till slut och för varje minut som gick blev det bara bättre och bättre. Det var en sån där kväll som man helt enkelt inte vill ska ta slut.

När festen var slut åkte jag in till stan och mötte upp Linnea och Melissa på Softbar. Vi var där tills det stände och självklart kirrade jag en efterfest sen när det stängde. Jag och Linnea hamnade tyvärr utåt helvete i Nacka någonstans. Och jag som inte direkt gillar Nacka.
Vad kan man säga om den festen? Vi shotade vodka och sen deckade vi runt 8 på morgonen. Killarna var snygga men totalt IQ-befriade. Hemskt nog är det där med riktigt korkade killar så avtändade att det var helt omöjligt att försöka ligga med någon av dom. Puh! Lucky me.

Jag minns att jag och Linnea var ute och travade omkring när vi hade vaknat och att mamman till killen vi var hemma hos, plötsligt kom gående. Det var lite pinsamt men what the hell. Vad som var värre var när vi skulle åka hem. Då gick jag, i tron om att Linnea gick bakom mej, och garvade för mej själv. Det hela började med några små "hihi" men övergick snabbt till rätt brutala "aaaahahahaha" Tillslut vände jag mej för att säga något till Linnea och som tur var hann jag bara börja meningen innan jag tvärt stannade upp halvt krockande med killens pappa.
Om jag tyckte att grabbarna var totalt hjärndöda så var det nog ingenting emot vad pappan tyckte om mej.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

men asså eeeuuuww kunde du inte hittat en bättre bild på mig bajsuunge

2012-01-23 @ 12:15:22

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0