Lördag

Hej 


Igår hade jag en minst sagt skum dag! I lördags kom ju Emilia förbi runt 17.00. Vi började med lite drinkar och satt och snackade. När vi märkte att klockan började bli mycket satte vi igång att göra oss i ordning och sen drog vi in till Söder och 54.
När det stängde blev jag inbjuden till en liten efterfest och drog såklart med Emilia dit. Efter någon timme där hände massa rajtantajtan och i 1½ timme pratade jag i telefon med Roya. Sen tröttnade jag och åkte hem.
Först hade jag problem att hitta till tuben men efter ett tag hittade jag till Duvbo.
Jag somnade genast och det var ren tur att jag kom av vid Fridhemsplan. På nästa tup somnade jag självklart igen och plötsligt blir jag väckt av en sur tant som skriker "Hässelby". Det var bara att vända om. Nästa gång vaknade jag i Globen - det var en bra bit åt fel håll.
Där gav jag tydligen mitt nummer till någon snubbe också. När tuben kom för återresa somnade jag om IGEN och hamnade återigen i Hässelby. På samma sätt fortsatte det till Hötorget och därefter tillbaka till Hässelby för tredje gången. När jag nu skulle mot stan igen började jag kvickna till och åkte bara lite för långt. I Alvik kom jag äntligen av för att åka ca. 5 minuter tillbaka till Brommaplan och äntligen komma av.
Jag somnade såklart även på bussen men lyckades med lite tur komma av precis innan dörrarna skulle stängas.
Snacka om sjuk resa! Jag åkte tunnelbana i ca. 4 timmar! Under en av resorna vaknade jag av att en snubbe satt och tog på mej och gned sej mot mej på något sjukt sätt. Hur jävla vidrigt är inte det? Jag är så jävla trött på äckliga killar som är så urblåsta att dom inte fattar hur vidriga dom är. Jag skrek i alla fall tillräckligt mycket för att han skulle gå av tunnelbanan och ta ett annat tåg.

    
ingen jättesnygg bild direkt haha

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0