Jag efterlyser rutiner!

Nu är bilderna tillbaka på "viktkontrollen" igen. Jag hann ju bara plåta varje vecka i 5 veckor, sen tog jag sönder kameran.
Jag har varit skygg ett tag så även om jag har haft en ny kamera har jag inta tagit kort. Jag antar att ni fattar varför. Min kropp är väl inte direkt den man sätter på omslaget av världens mest sålda tidning, om man säger så.
Jag ska väl inte direkt säga att jag skäms över den.. men jag mår väl inte tipp topp över den. Jag vet att det bara är jag som kan göra något åt det, men förutsättningarna är ju knappast dom bästa just nu.
För några veckor sen skrev jag ett inlägg om värdet av att ha hållbara rutiner på tillvaron. Det är ju ganska tydligt att jag inte har det, inte överhuvudtaget. Hade jag haft det hade jag väl sovit nu (?) Jag hade åtminstone ätit schyssta tider och med det menar jag fasta tider typ 3-4 (5) gånger om dagen. Nu äter jag 1 max 2 gånger om dagen.

Även om jag inte skäms till fullo över kroppen skäms jag väl över att det inte händer något. Jag har hållt på med viktkontrollen i över 20 veckor nu och om man kollar hur det har gått har jag inte rört mej speciellt mycket mellan måtten. Det är rätt irriterande att få det slängt i ansiktet hela tiden. Men men, som sagt, det är bara jag som kan göra något åt det.
Jag käkar bra, tränar mycket så antar att det bara är ordentliga rutiner kvar.

Sen är jag också en sån person som gärna lägger till lite för att det känns bättre att någonstans inom mej veta att jag inte är sååå stor som jag framställer det. Jag tar alla mått på kvällen istället för på morgonen, som man egentligen ska göra. När jag mäter midjemått låter jag måttbandet vara lite för löst egentligen - allt för att jag inte vill komma på mej själv med att tro att jag är mindre än vad jag är. Detta ska alltså öppna mina ögon och försöka förändra saker och ting.
Jag behöver rutiner - NU



Träning, sömn och scysst käk räcker inte för att losa vikt..

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0