8 december

Hej
 
Sorry att jag inte har skrivit idag men inspirationen är typ 0,000 just nu. Men jag kan väl i alla fall berätta vad jag har pysslat med ikväll, nämligen - ingenting.
 
Först och främst tog jag en svinlång sovmorgon. Jag somnade inte förrän vid 4 i morse så när mitt alarm ringde var jag inte direkt jättetaggad på att gå upp. Även om jag sov vidare blev jag aldrig pigg men vid 14.00 släpade jag mej upp för att käka lite lunch.
 
Tanken var att jag skulle träna idag men precis när jag skulle iväg började jag hosta jättemycket. Jag var redan seg och lite hängig och hade ont i halsen så istället bestämde jag mej för att tvätta och städa lite. Resten av dagen har jag fortsatt mitt projekt "bli frisk". Jag har druckit massa te och egenpressad apelsinjuce, jag försöker hålla mej jättevarm och jag tycker verkligen att jag gör allt men det tar sin tid att bli frisk.
 
Jag har i alla fall precis snickrat ihop ett träningsschema för nästa vecka så sjuk eller inte - nästa vecka blir det hårdträning igen.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0