1:a fitball-passet

Puh! är man trött eller är man trött (?)
 
Jag kom hem för ungefär en timme sen efter 1 ½ timme på gymmet. Mer än så blev det inte idag, och mer än så behövdes inte idag. På måndagar kör jag mage och rygg (mina favorit-muskelgrupper för att pigga upp veckas värsta dag) och eftersom jag testade fitball idag behövde jag inte köra mage och rygg på gymmet efteråt. Fitballpasset var 1 timme rygg och mage. Det var jävligt jobbigt kan säga men såhär efteråt känner jag nog att det kanske var helt okej i alla fall.  Jag tror att jag ska fortsätta misshandla mej själv på det passet varje måndag.
 
Nackdelen är att man inte bränner några direkta kalorier, eftersom det inte är något flås över huvud taget - bara styrka, så efter passet gick jag som vanligt upp till gymmet. Men istället för att gå igenom massa maskiner körde jag 20 minuter på löpbandet. Det var så länge sen jag sprang nu så jag börjar lite lugnt. 20 minuter fick räcka. 3 kilometer och 245 kalorier senare kände jag mej helt snurrig. När jag kom till omklädningsrummet började min hud plötsligt brännas jättemycket. Det var en riktigt skum känsla och en stund kändes det som att jag skulle svimma.
 
Jag lyckades i alla fall ta mej därifrån och uppenbarligen gick även min cykeltur hem också bra.
 
Sjävlklart är jag lite besviken på mej själv och löpningen, men jag tänker inte tillåta mej själv att vara besviken på mej själv så nej. Jag gjorde bra ifrån mej och that's it.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0