Spanien

Okay, let's drop the secret!
 
 
När jag kom hem från Spanien för inte alltför länge sen. Vad är det nu? 10 dagar sen kanske (?)
 
Skitsamma.. då avslöjade jag att jag hade kommit på en plan, en as bra idé, och att jag skulle avslöja det när jag visste om jag kommer klara av att genomföra det.
 
Well.. älskade vänner here we go. Det är nästan helt klart, det kan fortfarande gå åt pipsvängen men mina ambitioner är att för en gång skulle verkligen lyckas med en av mina planer - och då har jag ju haft många under mina år på jorden.
 
Planen är som följade: I september köper jag en enkelbiljett till Spanien. När jag kommer dit kör jag en intensivkurs i Spanska och sen börjar jag leta jobb.
Eftersom det här är en sån jävla bra plan har jag ju givetvis sett till att täta en del hål och vattenskador - alltså komplikationer.
Jag skulle vilja påstå att min plan är i princip vattentät.  Joppsituationen i Spanien är inte något vidare just nu. Dom har drabbats hårt av finanskrisen, så där har jag väl ett litet hinder. Men jag litar starkt på att mitt blonda hår, mina 3 språk och mina erfarenheter inom restaurangbranchen som bartender och delvis servitris, ska ta mej en bra bit framåt.
 
Det finns väl dom som har varit skeptiska till att jag litar på att det ska funka, men så sent som igår kom pappa hem och berättade att han hade läst en artikel om att just skandinavier lyckas få jobb i Spanien relativt lätt, trots att det är som det är. Hell yeah! Don't mess with me, känner man då.
 
Hur som helst.. Det finns fortfarande saker som kan gå åt helvete. Jag behöver lite mer pengar och som det ser ut nu gör jag av med pengar i rekordfart. Ingen vidare bra idé egentligen.   Men när jag väl kommer dit kommer jag leva svinsnålt tills jag kommer på ett sätt att få tag i cash.
 
Wish me luck buddys.
 
 
En bild från Spanien i maj. Det var första gången jag åkte till Spanien i år - ska det bli en 3:e tripp?
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0