Söndagsölen

Igår var det söndag och jag hade planerat att träffa Olivia.  Eftersom jag hade sovit så dåligt bestämde vi att träffas ganska sent så vid 15.00 sågs vi i stan för en sen lunch. Självklart blev det Sandys, vart skulle issa annars gå lixom.
Vi satt där i några timmar och blabblade om allt möjligt och sen skulle Olivia egentligen iväg på annat håll men det blev ändrat så hon stannade kvar med mej.  Vi tog tillfället i akt att ta den heliga söndagsölen så vi förflyttade oss till Dovas. Anledningen till att vi gick dit var för att vi skulle till Rålis efter en snabb öl och det ligger ju väldigt nära. Tyvärr blev det världens skitväder så det blev inget Rålis för vår del. Istället hamnade vi på en uteservering på söder. Och glad för det var jag för bartendern var en av dom snyggaste killarna jag har sett på väldigt länge.  Sen kom jag på att jag hade raggat på någon bartender där, för ganska länge sen, och funderade på om det var han. Tillslut bestämde jag mej för att det omöjligt kunde vara han. Varför skulle den där snygga människan ge sitt nummer till en as packad brud? Så tänkte jag . Sen kom Pop med några vänner och det blev betydligt senare än vad jag och Olivia hade tänkt oss. Några få öl var tanken, men det förvandlades snabbt till en vääääldigt sen söndag på söder.
Senare visade det sej att bartendern vi suttit och sneglat på hela kvällen, var samma bartender som den jag raggade upp för ett tag sen.
 
Stället stängde 3.00 och då skulle jag och Pop hem till mej och lämna mitt busskort, men det blev inte riktigt så. Jag somnade i alla fall hemma hos Pop klockan 8.00 på morgonen och som på den gamla goda tiden när man var 15 och precis hade börjat sin krökarkariär, rusade jag upp redan 4 timmar senare och var svinpigg.
Jag slapp till och med baksmällan idag.  Riktigt soft!
 
Det var faktiskt en kul kväll, även om det var himla jobbigt att ta sej hem sen.
 
Olivia <3

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0