Motion

Jag tänkte börja med att skriva lite om dagens motion, som jag btw är väldigt stolt över.  Först cyklade jag 1½ km för att köpa presenter till pappa. Sen cyklade jag lite till för att komma till gymmet. Jag hade redan träningskläderna på mej så det var bara att hoppa upp på löpbandet direkt.
 
Jag sprang 5 km men det var inte planerat så tiden blev ganska kass. Normalt brukar jag bara satsa på att springa så mycket som möjligt på 20 minuter och sen bruakar jag inte bry mej så mycket om vad det blir för distans men det brukar väl hamna runt 3 km. När jag idag hade kommit upp till 3 km bestämde jag mej för att kämpa 2000 meter till och det under 30 minuter.
Jag lyckades inte riktigt, men nästan. När jag var på 32:28 var jag äntligen i mål. Det var den enda lilla besvikelsen, men hade jag gått in för att klara 5 km på 30 minuter från början - då hade jag klarat det galant.
 
Bette luck next time.
 
MEN. Jag är fortfarande grymt stolt över mej själv. Att jag ens sprang 5 km direkt efter att jag cyklat halvintensivt, det tycker jag var bra jobbat. Efter det körde jag nästan en timme styrketräning. Mage, rygg - min favorit.  Men nu ligger jag efter med armar så det får det baskemej bli nästa gång.
 
Efter gymmet cyklade jag hem.. såklart, jag var ju tvungen att få med mej cykelhelvetet hem.  Då¨blev det ytterligare 1 km, så jag tycker nog att jag har rört på mej rätt bra idag.  Om jag skulle fortsätta såhär borde jag ju tappa några cm på midjemåttet..
 
 
På ett annat gym för några år sen

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0