Månag

Hej
 
Den här veckan springer på fort som tusan och det är redan tisdag! Det känns som att det var lördag igår.. undrar vad jag har gjort dom senaste dygnen.
Igår var det i alla fall en ganska bra dag. Jag vaknade av att Pop väckte mej - som tur var, för jag hade försovit mej. Jag gick upp, gjorde mej i ordning och drog iväg för lite ärenden. Sen gick jag till systemet, köpte lite cider och satte mej utomhus för att njuta av den sista solen. Någon timme senare kom Pop och gjorde mej sällskap och en stund senare åkte vi hem till honom för att grilla.
Kvällen spårade såklart lite, som den alltid gör. Troligtvis för att en idiotisk brud bestämde sej för att göra min kväll till ett helvete genom att vägra låta mej vara ifred. Jag förstod aldrig vad hennes problem var, men när hon hade snackat om mina föräldrar i över en halvtimme fick jag nog. Jag kunde utan svårigheter ta att hon står och skriker att jag kommer sluta upp som en hora, men när hon snackade om att mina föräldrar är pundare som slår mej varje dag och aldrig har äskat mej, fick jag nog. Jag blev förbannad, men valde att vara den mogna och gick därifrån för att lugna ner mej. När jag kom tillbaka var allt mer eller mindre normalt igen - så normalt det kan vara på en lokalpub en måndag kväll.
 
 


I väntan på lite happening satt jag och fotade.  Tur att det inte regnade i alla fall, det hade inte varit så kul att sitta utomhus då.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0