Glad brud

Hej
 
Jag är så himla glad just nu!!  Jag hoppas att jag kan smitta av mej lite på er!
 
Min dag har bara blivit bättre och bättre för varje minut idag. Och den här kvällen har precis blivit 100% perfect. Då kan man ju undra vad det är som har hänt och det ska jag såklart berätta!  ... men inte i det här inlägget.
 
I det här inlägget ska jag berätta att min måndag började med att jag tog en lång sovmorgon.. surprise! haha
 
När jag väl kom upp satt jag och snackade med pappa ett tag. Vi snackade lite om Spanien, försökte få tag i en spanskakurs jag ska gå där och ja .. lite sånt. Sen käkade jag frulle i form av pasta och köttbullar. (idag kollade jag upp hur mycket kalorier en köttbulle innehåller och det blev typ över 100 kalorier för 5 köttbullar, snacka om att jag ska dissa köttisar i fortsättningen)
Sen fyller min farsa år imorgon så jag och brorsan trampade i väg på varsin cykel för att kirra lite presenter. Sagt och gjort och efter det stack jag till gymmet.
Jag var på gymmet jäkligt länge idag faktiskt, sen cyklade jag hem igen trött som ett svin. Dags för lite middag och mitt i allt när jag står och lagar mat och forskar om köttbullens kalorier ringer min telefon. Det var någon angående ett jobb som jag har sökt så nu ska jag in och provjobba om 2 dagar.  Jag hoppas att det går bra för lite extra cash till Spanien är ju precis vad jag behöver.
Och som om det inte vore nog här så fick jag hem pjucksen och halsbandet som jag beställde härom dagen. Jag var helt chockad över hur fort det gick att få allt! Jag är i alla fall såååå nöjd med allt och självklart kommer det bilder.
 
Ooops.. nu berättade jag visst allt i alla fall.  Men det kommer mera.
 
 
 
Glad brud, jajemen
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0