DIY - Amerikanska shorts

Så var nästa dag slut. Herregud ibland är det nästan lite deprimerande att blogga. Man ser ju verkligen svart på vitt hur fort tiden går.
Denna kväll har i alla fall gått åt till att sy klart mina shorts som jag håller på med.  Jag nämde för evigheter sen att jag så gärna ville ha ett par shorts med amerikanska flaggan, men att jag var kräsen. Jag blev väl det framför allt när jag hittade en bild på ett par riktigt snygga shorts någonstans på internet. Dock var dom inte till salu så efter mycket om och men bestämde jag mej för att snickra ihop ett par egna. Sagt och gjort.  Jag har gjort varenda litet stygn själv, utom självaste shortsen - som by the way var alldeles för stora till en början så jag fick börja med att sy in dom. Sen har jag sytt ränderna, det blåa och stjärnorna. Jag har sytt fast allt och idag har jag satt på lite nitar som jag köpte härom dagen. Tyvärr räckte inte 100 stycken så jag måste köpa ett gäng till.
 
Det ska faktiskt bli himla kul att visa upp resultatet sen och hur jag gjorde.  Det var ju flera år sen jag gjorde ett plagg själv nu. För er som har följt min blogg i 5 år vet ni ju hur det såg ut då.  Det är väl inget jag visar upp med stolthet nu direkt.
 
Jag ska försöka bli klar med shortsen så fort som möjligt nu så jag kan använda dom innan det bli för kallt. Om inte annat så drar jag med dom till Spanien och sliter ut dom.
 
observera att shortsen på bilden inte är dom jag har gjort .
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0