Blogg.se

Alltså.. PUH! Idag har det varit helt omöjligt att logga in på blogg.se. Jag har alltid gillat blogg.se men nu börjar det bli lite väl mycket problem. Det funkade jävligt bra innan allt skulle göras om och nu ser man blogg efter blogg som klagar på att deras bloggar är nere, att inget fungerar och att man inte kan logga in. Jag har haft ganska tur. Jag kan inte ladda upp bilder när jag mobilbloggar men det är i stort sett det enda som inte har funkat för mej. Sen är det väl smågrejer till exempel att man inte kan göra mellanrum mellan bilder, eller flytta ner dom utan man måste ta bort dom och lägga in dom igen. Det är några grejer till men jag orkar inte rada upp allt, men en sak kan jag säga och det är att blogg.se funkade alldeles utmärkt innan det skulle göras om. Jag förstår inte varför allt alltid ska förändras, inget gamalt ska behållas. Det går ju för fasiken inte att komma på en enda grej som är kvar sen 10 år tillbaka.
 
Det här är man ju också jäkligt trött på nu.
 
 
Aaa det var väl lite halvgulligt första gången, men sen börjar man väl fundera över hur många 5-åringar som bloggar. Det som stör mest är väl att den kommer upp lite väl ofta. Hur ofta ska den där jävla kon springa bort egentligen? Det känns som att det är dags att skaffa någon säkrare bur av något slag.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

Hatar den där kossan :( söt, men ser den som sagt för ofta!

2012-08-09 @ 00:03:27

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0