Maj 2010




I början av maj/ slutet av april var jag på Hannas skiva. Temat var what is love, så jag klädde ut mej till Shrek. Jag var där med min dåvarande Mr V, och blev det drama? Om det blev!



Mitt liv för exakt ett år sen var rätt dramatiskt hela tiden. Jag bodde mycket hos Mr V men ändå lyckades jag ta mej ut på en mysig utflykt med en helt annan person. Den här platsen är en av få platser där jag verkligen kan slappna av. Det är underbart att åka dit på sommaren och ligga i sanden och titta ut över klarblått vatten.



Jag beställde hem en hel del hårprodukter. Hittills har jag lyckats prova två av dom på bilden, ingen är slut än.



Jag hade en trevlig tävling i samarbete med Evas underkläder, tyvärr råkade jag dra två vinnare.. Hur nu det gick till.



En bild på lilla toto och mej





En kväll gick åt till att spela det trevliga spelet "Pictionary" och dricka några bärs. Det är himla kul faktiskt. Dra hem några polare, släng fram dricka och spela.  Skam att jag inte gjort det på ett år!



Skaffade min galet överanvända partyväska.



Vad gäller vädret så började våren äntligen titta fram. I skolan njöt vi av att käka lunch utomhus och räkna ner dagarna till det sista sommarlovet.



Jag skaffade en digipass. Jag minns att jag trodde att jag aldrig skulle få snurr på den men det tog mej egentligen max 10 minuter att fatta hur den fungerade.



Jag köpte 4 par skor på samma dag.

Slutligen finns det inte mycket att säga om maj, jag hade bloggtorka så det verkar ändå som att mitt liv var rätt lugnt, men det var troligtvis allt annat än lugnt. Det har det nog aldrig varit

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0