Till er läsare

Jag vet att jag ligger efter ordentligt med bloggandet. Jag tänkte försöka ta igen lite av det nu i alla fall, sen måste jag sova.

Innan jag sätter igång måste jag bara säga att ni är otroligt söta!  till er som jag har träffat på sista tiden och till er som jag har haft långa konversationer på msn med, det har varit superkul! till er som skriver otroligt söta kommentarer och mail kan jag bara skänka ett stort varmt hjärta! Ni är så söta men jag måste reda ut en grej. Många av er, för att inte säga dom flesta, börjar ofta med meningarna:

- Du bryr dej säker inte men jag måste skriva det här i alla fall...
- Du får säkert höra det ofta men..
- Du kommer nog tycka att jag är en idiot nu men jag måste i alla fall säga...
- Tro inte jag tänker förfölja dej nu jag måste bara säga att..

Och så är det inte alls! Jag bryr mej visst! Jag tycker inte alls att ni är idioter och jag är inte alls rädd för att ni ska förfölja mej på något sätt. Hur ofta jag får komplimanger är en definitionsfråga men det spelar ingen roll hur ofta man får höra positiva saker. Världen är full av hat och det behövs med kärlek.
Oavsett vem ni ska säga fina saker till, tveka aldrig, det är aldrig fel att ge någon en komplimang. Alla blir vi lika glada när någon säger något snällt, alla vill vi ibland höra att vi duger som vi är. Håll det inte inom er, det är en styrka att kunna säga det.
Många människor kan gå igenom ett helt liv utan att ha sagt ett enda fint ord till någon, för att dom helt enkelt inte klarar av det.
Jag tycker att det är hemskt!

Tro aldrig att jag inte uppskattar det ni säger, för det gör jag. Jag är bara väldigt dålig på att uttrycka min glädje i ord. Svenska spåket är sannerligen torftigt ibland.

Kärlek till er alla!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0