Klänning till bröllopet: CHECK!

Nu när vi har rett ut att min ring är en vädur och ingen stenbock ... eller tja nu när jag har rett ut det, utan att någon tjafsade emot, envis som den typiska väduren jag är, kan jag gå vidare i dagens program  

Jag sa ju att jag skulle slänga upp en bild på klänningen jag ska ha på bröllopet. Jag har velat en hel del faktiskt. Jag ville ha en lång för att korta klänningar ger mej helt fel kopplingar. Jag har alltid kort klänning när jag är ute och ränner på klubbar. Jag skulle nog känna mej rätt slampig i det på ett bröllop, även om det passar ute på klubb. Och eftersom jag har så korta ben kan inte klänningen gå till knäna för då ser allt helt sjukt ut. Kvar har vi då en riktig långklänning.. och min spontana tanke kring det är - Shiiiat jag kommer se ut som att jag tror att det här är väääärsta grejen. Om jag är den enda som kör på det kommer jag dö enda tills folk börjar bli lulliga.
Typ så känns det.
Än dock.. det har blivit en lång klänning.

Vad tycker ni?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

snygg men det blir nog lättare att säga något när man ser den på dig ;)

2011-05-29 @ 23:22:21

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0