Stuumpan analyserar modet.. för en gång skull

För några timmar sen när jag satt på tunnelbanan slog det mej en sak. Det är ju mode att ha magtröja nu. Tanken är alltså att man ska spring runt och visa kaggen.
Jag kunde inte låta bli att fundera på en grej. Vad gör vi som inte riktigt känner oss bekväma med den grejen? Skum fråga kanske men ska inte modet vara anpassat för alla för att det verkligen ska slå igenom? Eller? Har jag missuppfattat allt nu?

Det är bara inse fakta- vissa människor har lite för mycket gott på kaggen för att showa allting. Jag är ett bra exempel på en person som absolut inte ska följa det här modet. Så vad i helvete ska jag göra då? Nu kan jag inte shoppa längre för inte en enda topp når över mina bröst. Så om man inte passar in i modet ska man bara vänta ut det då eller vad är tanken?



Mode har ju aldrig intresserat mej.. faktum är att jag kommer in i det precis lagom tills att det är totalt ute. Det är alltid lika irriterande. Skinnbyxor är ett bra exempel. Just nu dör jag för att hitta ett par riktigt snygga, nu är ju inte dom precis inne längre men det har väl jag aldrig brytt mej om. Det jag däremot bryr mej om är när man inte längre kan shoppa på grund av modet. Hög midja till exempel. Det är rå fult tycker jag. Jag börjar väl ändra mej smått men när det kom för några år sen höll jag på att spy när jag såg jeansen, så är det väl delvis fortfarande. Så guess what! Jag har köpt ett par jeans på flera år!

Är det såhär det ska vara?





Även om jag inte är såhär överdrivet fet så ser faktiskt en magtröja inte bra ut på mej. Jag är glad att jag har insett det själv så slipper jag plåga människor ute.
Faktum är att jag önskar att fler kunde inse det. Det är faktiskt lite för ofta som man fastnar med blicken på en rätt gullig mage ute. Och på tal om ute så är det här plagget, så vitt jag förstår, anpassat för en mage som inte är ute och flyger.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0