Nästa: Grannfejden!

Hej

Jag vaknade för typ en halvtimme sen och nu sitter jag och dricker te på våran ena balkong/altan/uteplats.. ärligt talat vet jag inte vad det är så brukar enkelt kalla det för balkong. Eftersom vi har en altan blir det lättare att skilja på dom då.

Nu sitter jag här och njuter av solen och irriterar mej grovt på grannarsnas äckliga ungar. Jag hatar ungar, speciellt när dom springer runt, skriker, leker och faktiskt beter sej som ungar! Det speciella med dom här ungarna är att dom aldrig blir äldre. Dom har varit 4-5 år i jag vet inte hur många år nu!
Jag har dragit ut datorn här på balkongen för att kunna överrösta allt med musik. Ett tag funderae jag på om det var en bra idé. Jag vet att mina andra grannar redan har varit i bråk med dom här och jag vet inte om det är någon direkt bra idé om jag gör det också.

Hur som helst, ska dom ha ungar som drar fram satan ur mej ska jag spela exakt hur hög musik jag vill. Det här är problemet med att bo i förorten, det är äckliga ungar ta mej fan överallt.

Nog om det, nu ska jag plugga in 89 drinkar till ikväll och dom måste sitta som rinnande vatten. Jag säger bara; hej då Donken, jag pluggar istället. Alltså, inget jobb idag! Soooft!

                       

Jag hade tänkt sitta inne och plugga men när termometern visade 40 grader i solen tja då var det bara att masa sej ut. Det blåser en hel del och tur är det, annars hade jag varit en grönsak nu.

Ha en bra dag

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0