Stuumpans fredag

I helgen var, som sagt, tänkt att jag skulle ta det lugnt, ta hand om mej själv och få lite plugg gjort. Av någon anledning är plugget det enda jag har fixat av det! Chockerande, inte sant?

I fredags var jag bjuden till en 25-årsfest. Först tackade jag ja, men efter att jag började känna av massa konstiga grejer i kroppen, ville få bort mina utslag och dessutom kände att det sista jag ville var att dricka alkohol, lämnade jag återbud.
Ni skulle bara veta hur förvånad jag blev när jag kom på mej själv med att säga : - Asså jag vill inte dricka ikvll... Den meningen har jag aldrig sagt förut. Alkoholförgiftning? hmmm...

Sen ville mina kollegor att jag skulle ut och parta med dom, jag måste erkänna att det var frestande, men jag höll emot.

Det hela slutade med att jag åkte och krökade på Soup.
Så duktig var jag..








Jepp, jag sminkade över utslagen så gott det gick...


När det var dags för hemgång kände jag mej inte riktigt redo för hemgång.. Så är det alltid när jag går ut. Om jag väl har gjort mej i ordning, lagt pengar på förkrök, tagit mej ut i kylan, köat, kommit in på ett ställe och bränt lite stålar där.. tja då ska jag fan inte vara hemma förrän tidigast 07.00. That's it.

Jag kör all in..

Det kanske förklarar mitt slitna tillsånd hehe.

Jag kände mej som sagt inte redo för en stor och ensam säng så jag åkte hem till F. Jag minns inte riktigt när jag kom dit, men jag minns att jag i alla fall slapp sova ensam .

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0