Mina planer inför alla hjärtans dag

Jag kan inte fatta att det är en av årets bästa dagar imorgon och jag kommer vara heeeelt ensam.

Nej jag ska fan inte deppa! Jag ska minsann ha en otroligt romantisk dag med mej själv . Det är nog trots allt förhållandet med mej själv som är det viktigaste förhållande av alla jag kommer ha i mitt liv. Jag måste nog jobba på det lite om det ska hålla hela livet ut. Tills döden skiljer oss åt, sa vi.

Imorgon slipper jag skolan, istället ska jag plugga till mitt filosofiprov på onsdag , vad kan vara mer romantiskt? Sen ska jag städa och packa ihop grejer och flytta till mamma. Min alla hjärtans dag blir underbar..

Det känns som att jag borde försöka få till något kul också... lite shopping kanske.. hmm..


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Sexuella tankar

Jag tycker du ska spendera alla hjärtans dag med att planera hur du ska fira den nästa år. Låt din fantasi flyta på ett sådant vis att du verkligen skapar det du vill uppleva. Kom ihåg den bilden av dig själv, hur du beter dig, hur du rör dig, hur du pratar och hur du älskar.

Sedan spenderar du året fram till nästa alla hjärtans dag med att se till att göra saker som personen du vill vara skulle gjort dem. Då kommer du träffa världens underbaraste utifrån rätt förutsättningar och göra det man ska göra nästa alla hjärtans dag.

2011-02-14 @ 00:04:00
URL: http://sexuellatankar.blogspot.com

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0