Sticker ut i det fina vädret

Det blev ingen skola för mej idag  Min rygg stoppade mej totalt och fram tills nu har jag inte kunnat röra mej.

Nu är jag uppe ur sängen och jag tänke gå ut och springa i det vackra vädret.

Jag förstår att det där låter konstigt. Jag har inte kunnat röra mej på grund av smärta i ryggen och nu ska jag plötsligt ut och springa, därför ska jag ägna några minuter att förklara det hela.

För att jag ska bli bra i ryggen har jag inte bara en kiropraktor som knäcker och masserar mej, jag har också fått instruktioner om hur jag kan hjälpa till själv med tex. stretching. Jag kan inte förklara grunden till alla mina problem i kroppen men en sak är att jag är väldigt svag i överkroppen, trots att jag tränar så mycket.

Det jag ska göra nu är att stretcha och bygga upp bukmuskler och ryggmuskler. När jag springer håller jag hela kroppen spänd och då jobbar jag på en permanent bra hållning och dessutom blir jag varm i kroppen så jag lättare kan stretcha. Nu har ni fått en kort förklaring på en riktgit lång historia.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Evalotta

Jag förstår dina problem,haft ryggproblem i snart 3 år och ska opereras innan sommaren. MEN,faktiskt,så har flera läkare sagt att träning kan få smärtan att försvinna. Man bygger upp en inre korsett kan man säga:) Jag har tränat regelbundet och testat allt från akupunktur,specialsydda korsetter,blockader,t.o.m gått smärtrehab där jag skulle "lära mig leva med smärtan",fast...det är ju inte så lätt när man inte kan röra sig normalt. Så håll igång och jag hoppas dina ryggproblem försvinner snart!

2011-02-23 @ 12:43:25
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Evalotta

Fy fasen,9 år,jag håller på gå under efter 3 år nu ja! Fast har varit heltidsjukskriven i 2 år,då jag inte ens kan stå och duscha tex...roligt när man är 24 bast liksom:P Förlamad? Vad hände då? Ja då är det väl kanske inte så konstigt att du har problem:(

2011-02-23 @ 14:45:40
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: elin

vart har du fått tröjan ifrån? skitsnygg!! :)

2011-02-25 @ 11:26:39
URL: http://eliinboman.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0