Alla hjärtans dag med mej själv

Nu har jag landat igen
Jag har precis käkat lite middag och snart ska jag sätta igång och fixa min packning. Det börjar bli sent så får se hur det blir med den saken.

Jag har i alla fall haft en superbra dag och jag är på riktigt bra humör!  Jag trodde att det skulle vara painful att fira alla hjärtans dag ensam men nej, det var helt underbart! Jag har lagt all energi på mej själv, vad kan vara bättre?

Jag har ätit en god middag, jag fick till och med efterrätt , jag har fått en skön promenad, jag har tränat, jag har köpt en alla hjärtans dag-present till mej själv och jag har solat solarium. Mitt i alla bestyr har jag också fått lite plugg gjort . Morgonen började med ett paket vid dörren och sen har den bara fortsatt med överraskning efter överraskning. Vem visste att man kunde överraska sej själv så hårt?

Jag är supernöjd med alla fina presenter och uppvaktningar jag har fått av mej själv idag. Tack till mej själv!

Det här borde vi göra oftare.


Gammal, skitful bild men rätt rolig ändå


Jag har bara mej själv så jag antar att det är dags att jag börjar bry mej om mej själv. Det värsta är att det är helt nytt för mej.. jag vet inte hur man gör. Det här är ett nytt kapitel jag måste jobba på.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0