En dag i England

Varje morgon när jag och Linn vaknade gjorde vi oss i ordning, käkade fukost och av någon anledning missade vi alltid bussen till plugget.
Första dagen i plugget gjorde man en diagnos, och efter det delades man upp i två grupper utifrån sina sråkkunskaper.
Den gruppen med bättre engelskakunskaper fick en lärare från England och den andra gruppen fick våran svenska gruppledare.
Jag kommer aldrig glömma våran engelskalärare, han var ju även med på utflykterna så man fick mer än nog av honom.



Vi hade honom väldigt länge men tillslut blev vi av med honom. När vi berättade för kursledaren vad han pysslade med fick han nog sparken, men enligt kursledaren avgick han själv. Jag har ingen aning om hur det låg till men när man har en klass bestående av 30 svenskar är det kanske inte så passande att favorituttrycket är "Fuck Sweden".

Efter plugget gjorde vi alltid utflykter. Först en utflykt och sen gick man hem för att äta middag och efter middagen drog man ut för nästa jippo. Oftast var det inte två stora saker på en dag, utan man gick kanske till ett akvarium först och på kvällen spelade vi kanske fotboll i Alexandra park.

När vi kom till Hastings fick vi ett schema över alla utflykter vi skulle göra. Det var inte många dagar man hade ledigt kan jag säga, men trots det hade man tid att shpppa, fika, göra hennatatueringar, springa omkring, ragga på engelska killar och så vidare. På helgen gick man på disco, på dagen låg man på stranden. Det var fullt upp hela tiden. Här är lite bilder från jippon vi gjorde.


















































































Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0