Plugget

Efter att våran första lärare hade blivit kickad minns jag att vi fick en as rolig lärare. Alla älskade honom, men tyvärr kunde han bara stanna i 3 dagar för sen skulle han resa bort någonstans. Efter det fick vi en spillevink som såg ut att blivit upplockad på närmsta pub en halvtimme innan lektionens start. Till att börja med sov han hela lektionerna, sen fattade han inte vad han skulle göra och i övrigt var han inte speciellt duktig på att jobba med människor. Han var riktigt skum faktiskt. Som tur var, var resan över ganska snart så STS slapp se över vad som skulle göra.





2 bilder på den klockrena läraren! Jävla vad kul vi hade med honom!

Här är lite andra bilder från plugget.







Man fick alltid samma matlåda, varje dag. Vissa hade värsta lyxlådan och vissa tyckte man riktigt synd om. Jag hade tur och låg någonstans i mitten. Jag och Linn fick varje dag i 3 veckor varisn sladdrig dubbelmacka (inte speciellt god och med konsistens som en disktrasa), en halvskum juice, en frukt eller chokladbit och en chipspåse.
Chipspåsarna byttes hej vilt i klassen, eftersom det var olika smaker varje dag. Den där chipspåsen är obligatorisk i en matlåda i England, det kommer man helt enkelt inte ifrån. Dessvärre kom jag inte heller ifrån den där äckliga dubbelmackan. För varje dag som gick blev den bara mer och mer motbjudande. Men man blev lite bättre till mods när man såg vad vissa av dom andra tryckte i sej.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Gotlänning

men du skrev att du gjorde en annorlunda blogg, o jag ycker inte den e annorlunda eller speciell alls. alla får tycka som dom vill eller ?

2011-12-09 @ 23:56:10
URL: http://karross.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0