Naket VS Påklätt


Svar: Det finns ganska gott om hud i den här bloggen. Problemet är att det där är rätt mycket bullshit. Tillåt mej att göra om meningen lite;
"För att få manliga läsare lägger man upp bilder på det killar vill se... nakenbilder. Jävligt tråkigt att det ska behöva vara så"

Den här bloggen drivs av efterfråga och det finns, som sagt, rätt gott om hud. Problemet är att alla tjejer som läser min blogg började klaga, eftersom dom inte varken vill se det eller klarade av att gå in på min blogg ett tag för att dom skämdes.

Jag vill inte vara den som är den utan att egenligen mena att vara den men tyvärr är det mer accepterat att killar kollar på porr och fantiserar om sex dygnet runt. Det diskuteras mycket hurvida det är sant att dom faktiskt är dominerande inom det ämnet men det har inte riktit med saken att göra. Som tjej växer man upp och lär sej hur man ska vara och detsamma kan jag tänka mej gäller killar.
För tjejer är det många gånger skämmigt att porrglutta, andra tjejer struntar i det men om jag ska kunna ha en blogg som funkar för alla måste jag tänka lite längre än vad du gjorde när du skev den kommentaren.
Som sagt, jag vill inte vara den som är den men det var inte speciellt genomtänkt va?



By the way så går det faktiskt helt okej ändå

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0