Kåt eller sexmissbrukare; Var går gränsen?

Konstigt att jag skriver detta här, men nu gör jag det.
 
Jag är en sexmissbrukare. Jag missbrukar sex. Jag brukar sex för att få bort min ångest och då blir det ett missbruk.
 
  • Varför jag gör som jag gör? Jag vände ett drogmissbruk till ett nyktert liv, där jag måste ha känt att något saknades. Som drogmissbrukare är man väldigt sexuell, då droger i viss mån kan stegra sexbegäret. Jag försöker sluta, men det känns som att det tar tag i mig starkare än drogerna och jag är rädd hur jag ska klara av att fungera utan mitt sexbegär, på samma gång som jag inser att det är en del av mitt liv som jag helst vill vara utan.

  • Hur kan jag definiera att jag är sexmissbrukare trots att jag inte fått en diagnos? Diagnos får man inte då sexmissbruk inte är klassat som en sjukdom.... än... Varför vet jag inte. Jag "porrsurfar" flera timmar varje dygn. Jag onanerar i sinnet, fantiserar i stort sett varje vaken timme, minut. Jag kan se en tjej i dunjacka och hängiga swetpants men ändå komma på mig att fantisera om hur det skulle vara att få ha sex med henne. Jag söker efter tjejer på nätet som vill utnyttja, förnedra mig fysiskt och psykiskt. Jag anlitar tjejer till att dansa för mig lättklädda och sitter och onanerar framför dem(om det är okay för henne, förstås).
 
Jag tycker inte om mig själv, men är väldigt empatisk mot andra människor. Jag känner stark sorg när någon annan drabbas av något illa. När jag själv drabbas känner jag viss sorg, men mestadels en känsla av att " ja, det var jag värd, typ".
 
Anledningen att jag skriver detta är att kanske, möjligtvis så finns det andra i min situation som kanske klarat sig sig eller fortfarande kämpar som jag och som vill dela, stötta och fråga. Sen får gärna vem somhelst skriva om ni har någon synpunkt eller fråga. Ni som bara känner för att påpeka ett faktum att jag är ett svin eller äckel, behöver inte göra det, för det vet jag själv redan.
Kanske denna kommer med på Stuumpans gästblogg eller kanske inte. Vi får se hur framtiden ter sig på den där vackra Stuumpans blogg.
 
Ha det där ute i världen alla ni som bryr er 
Jag finns på min "oseriösa" mailadress då jag vill värna om min och mina näras säkerhet:
 
[email protected] ej msn
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0